Kinderfeestje

 

 

Het is ook mogelijk uw kinderfeestje te laten verzorgen door Nailzz Allure.

 

 

 

 "Kruip in de huid van de nagelstyliste"

 

 

Een nagelfeestje is bedoeld voor meiden vanaf 8 jaar die het leuk vinden om lekker te tutten.

 

Iedereen krijgt een lakwieltje waar blanco nageltjes op zitten. Daarop gaan de kinderen oefenen met lakken, maar nog leuker, ze gaan ook oefenen met versieren! Hiervoor kunnen ze gebruik maken van stripers, acrylverf, nagelstickertjes, glitterlak en steentjes. Uiteraard krijgen ze uitleg van de nagelstyliste.

 

 

 

 

 

Als iedereen goed geoefend heeft zijn de eigen nagels aan de beurt. De meiden kunnen de nagels bij elkaar lakken en versieren of bij hunzelf. Uiteraard worden de nagels van de jarige versierd door de nagelstyliste, tenzij ze het leuker vind dit zelf te doen.

 

 

 

 

Na afloop mag iedereen haar lakwieltje met de oefennagels mee naar huis nemen en wordt er nog een nailart diploma / certificaat uitgereikt.

 

Een nagelfeestje wordt bij u thuis verzorgd en duurt 2 uur. Het feestje is, indien gewenst, uit te breiden met de volgende mogelijkheden:

 

1) Voor iedereen op het feestje een aandenken in de vorm van een mini flesje nagellak 

2) Voor iedereen op het feestje een aandenken in de vorm van een manicure setje

3) De nagels van alle meiden worden gelakt door de nagelstyliste (Alleen mogelijk bij maximaal 6 kinderen)

4) Een manicure behandeling voor iedereen. Dat wordt zeker weten lachen!!

 

Prijzen:

Standaard feestje 4-6 kinderen € 89,95

Standaard feestje 7-10 kinderen € 99,95

 

Uitbreiding 

1: € 1,50 per kind

2: € 2,75 per kind

3: € 5,00 per kind

4: € 3,50 per kind

 

Deze bedragen gelden indien het feestje in Heerenveen plaatsvindt. In verband met reistijd en benzinekosten geldt er voor ander plaatsen een overeen te komen toeslag.

 

 

 

Betaling van het feestje kunt u contant doen tijdens het feestje. In afwijking van de algemene voorwaarden gelden de volgende regels bij annulering:

 

Indien u wilt annuleren binnen 3-7 dagen voor het feestje worden 50% van de kosten van het standaardfeestje in rekening gebracht. 

 

Indien u wilt annuleren tot en met 2 dagen voor het feestje worden 100% van de kosten van het standaardfeestje in rekening gebracht.

Top

Nagelstudio Nailzz Allure | fokje.kruidhof@nailzzallure.nl